Detta evenemang har redan ägt rum.

Pingstförsamlingen i Gävle firar i år 100 år och bjuder in till firande 20-21 november, kl. 13. Bland annat stor festkväll på lördag kväll och en festgudstjänst på söndag kl. 11. Under lördagen har vi drop-in i kyrkan från 13:00. Pelle Hörnmark, Pingsts tidigare föreståndare kommer under helgen. Rundvandring i nya kyrkan. Vi sjunger trofésånger och sånger från olika årtionden, bilder, mingel, speakers corner, osv.

Under lördagskvällen, tar vi upp en frivillig kärleksgåva för omkostnader under jubiléet.

Anmälan behövs för maten på festkvällen. Anmäl dig på info@hedvigslundskyrkan.se Märk din e-post med ”100 år”

Preliminärt schema lördag 20 okt:
kl 13 och framåt drop-in, mingel, kex och dricka
kl 14 rundvandring i kyrkan
kl 14 testa pickelball och inomhusboccia i vår hall
kl. 14.30 Mackfika
kl 15 troféare träffas i hallen
kl 15 Mission genom tiderna
kl 16 testa pickeball och inomhusboccia i vår hall
kl 16.30 Rundvandring i kyrkan
kl. 18 Stor festkväll med festbuffé, sång och musik, speakers corner och mycket annat.