Johannes evangelium 3:16

“Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv.”
Gud älskar Dig och har förverkligat en fantastisk räddning för varje människa som innebär frihet, nytt liv, frid och glädje. Den upplevelsen blir verklighet genom Jesus. Lyssna gärna till de videor nedan, som beskriver några människors fantastiska möten med honom (Du själv göra den upplevelsen genom att be en bönen längre ner med hela ditt hjärta. Du kan också beställa en bok helt gratis längst ner på sidan).

Ett vittnesbörd om hur kärleken från Jesus inte går förbi någon. Inte ens de värsta bankrånarna.

Till en början såg allt ut som en idyll. Ett hus på landet utanför Arvika, en mamma och en pappa. Men idyllen sprack och Linn upplevde trauma efter trauma. Pappas flaskor från systemet och rakblad som skars mot handlederna blev de första metoderna hon använde för att lindra ångesten. I högstadiet hittade Linn drogerna.

***

Vill du lära känna Gud?

Gud älskar dig och Han önskar inget hellre än att få lära känna dig och visa hur mycket Han bryr sig om dig. En relation med Gud får du genom tron på Jesus som gav sitt liv för dina och mina synder. Här får du ett förslag till bön:

“Gud, Tack för att Du gav Din Son Jesus. Tack Jesus för att Du dog på korset och tog straffet för min skull. Förlåt mig att jag gått min egen väg och led mig nu rätt i livet. Tack för Din förlåtelse och att Du älskar mig. Amen.”

Du kan helt utan kostnad får en bok hemskickad till dig. Fyll då i formuläret nedan och om du vill ha kontakt kan du kryssa i den rutan i formuläret nedan.

***

En Ny Tid

Du kan beställa boken “En Ny Tid” helt utan kostnad. Den är på 123 sidor och innehåller 17 fantastiska livsberättelser. Använd formuläret nedan för beställning. Du kan även sätta ett kryss i aktuell ruta om du vill att vi kontaktar dig.


    Kryssa i rutan nedan om du vill ha kontakt:
    Jag vill ha kontakt