Hedvigslundskyrkans Bönevägg

Välkommen till vår bönevägg. Här kan du lägga in bön och tacksägelseämnen och sedan kan vi som församling vara delaktiga i dessa.

Använd formuläret nedan och observera att epost och namn är obligatoriskt men det är enbart vid tacksägelseämnen som namnet visas. Namn och epost sparas i övrigt i en databas som inte är synlig på websidan.

Fältet böneämne gäller även som tacksägelseämne. Klicka gärna på Be-knappen när du ber för böneämnet

Hedvigslundskyrkans moderatorer förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som inte är passande.

Böneämnen

• Be för var och en som börjat Alpha. Att de ska få sina liv förvandlade av Jesus själv.
  • Be för min arbetsplats. Att det får råda frid trots att en person som betytt mycket för många slutar. Och att rätt person anställs som ersättare.
  • Vi ber för alla unga i vår stad. Att många fler ska hitta Kristus och ivrigt börja följa Honom!
  • Från Gudstjänsten 1/1-23:
    Be för en man och kvinna som lever i en destruktiv relation att de blir befriade och frälsta.
  • Från Gudstjänsten 1/1-23:
    Bed att en person inte blir sjuk inför skolstarten.
  • Från Gudstjänsten 1/1-23:
    Be för en man. Han har cancer som spritt sig i skelett och lymfkörtlar. Herren är vår läkare. Han hör vår bön.

Tacksägelseämnen

• 2023-01-26

Tack att du helat min rygg 🙏!

• 2023-01-04

Från gudstjänsten 1/1-23:
    Tack att jag har lyckats komma att förlåta från hjärtat och försoning med en vän.