Sport for Life Gävle

Välkommen till SFL Gävle! Vi träffas och köra olika sporter/bollsporter & ha en riktigt go gemenskap tillsammans!

Alla mellan 13-30 år är varmt välkomna!

TID: Fredagar kl.18:00-19:00
PLATS: Hedvigslundshallen

SFL – Sport For Life

Senaste nytt hittar du på Instagram

Vi ses!

Pickleball

I Hedvigslundshallen spelar vi den relativt okända sporten Pickleball, den påminner faktiskt en hel del om Padel. Den passar alla åldrar och är lätt att lära sig. Du kan läsa mer om Pickleball och boka egna tider via hedvigslundshallen.se. Du också hänga med på våra gruppträningar, där möts både nybörjare och erfarna spelare. Du behöver ingen spelpartner eller förkunskap för att delta och utrustning finns att hyra.

Välkommen

Tisdagar 17:00-18:30

Läs Mer på Facebook

Gympa

Denna aktivitet har uppehåll under rådande omständigheter!

Basgympa passar dig som inte gympat förut eller kanske varit borta ett tag och skall starta upp igen. Här får du chansen att komma igång på ett bra sätt med enkla rörelser. Träningsinstruktör är Erika Unelid från Korpen i Gävle.

Måndagar kl 10-11 | Ett samarbete med Korpen i Gävle

Terminskort 270 kr/14 ggr eller betala 30 kr/gång (kontant betalning eller Swish).

Plats: Hedvigslundskyrkans sporthall, Liljevägen 3, Gävle