Re:Act

Välkommen att hänga med oss på fredagskvällarna! Här har du möjlighet att få växa i din tro, eller att ställa frågor om du inte är troende. Vi vill att du ska känna dig sedd, uppmuntrad och bekräftad. Vi tror att du kan göra skillnad och vara med och förändra situationer till det bättre. Vi tror på Jesus, gemenskap och kärlek, vi tror att just du är unik och att det finns ett syfte just med ditt liv.

Så här ser en vanlig fredagkväll ut hos oss:

19:30 Skönt häng – Kom som du är! Vi träffas och får något snacks, typ popcorn.

20:00 Andakt – lovsång och någon som delar från Bibeln och berättar om Jesus.

21-23:00 Aktivitet/Öppet häng – Ibland kör vi gemensamma aktiviteter allihopa men det finns också möjlighet att bara hänga i vårt café eller vår ungdomslounge där det finns biljard, ishockeyspel och massa sällskapsspel. Vi har tillgång till en stor sporthall om man vill sporta också.

Håll dig uppdaterad om vad som händer:

Följ oss på Instagram – @reactgavle för att se vad som händer varje vecka!

Vill du få info om vad som händer varje vecka via sms? Sms:a då ditt förnamn + efternamn till 072 318 95 25 och skriv att du vill ha sms-info så lägger vi till dig i sms-listan.

One Way

En gång på höstterminen och två gånger på vårterminen satsar vi lite extra och bjuder in fler kyrkor för att ha ett stort ungdomsmöte tillsammans. Vi kallar det för One Way. Det är ett perfekt tillfälle för dig att komma som ny till kyrkan. Det är också ett bra tillfälle för att bjuda med sig en vän!

I November har vi vår årliga ungdomskonferens med samma namn, då håller vi på en hel helg! Det är fullspäckat med musik, gudstjänster, roliga aktiviteter och happenings för ungdomar. Läs mer på konferensens hemsida! Du kan också följa @onewayconference på sociala medier.

Konfa 23/24 är på gång – anmälan är öppen!

Vi anordnar regelbundet konfirmationsläsningar för högstadieelever (åk 8 – 9), tillsammans med Betlehemskyrkan. Läsningen brukar börja i början av september och håller på fram till slutet av maj. Förutom träffar varje torsdag mellan 16:30-18:00 har vi också läger och hajker tillsammans!

Frågor eller funderingar samt anmälan? Kontakta:
Emanuel Johansson
emanuel.johansson@hedvigslundskyrkan.se
eller
Patric Forsling
patric@bkgavle.se