Re:Act

Välkommen att hänga med oss på fredagskvällarna! Här har du möjlighet att få växa i din tro, eller att ställa frågor om du inte är troende. Vi vill att du ska känna dig sedd, uppmuntrad och bekräftad. Vi tror att du kan göra skillnad och vara med och förändra situationer till det bättre. Vi tror på Jesus, gemenskap och kärlek, vi tror att just du är unik och att det finns ett syfte just med ditt liv.

Så här ser en vanlig fredagkväll ut hos oss:

19:30 Skönt häng – Kom som du är! Vi träffas och får något snacks, typ popcorn.

20:00 Andakt – lovsång och någon som delar från Bibeln och berättar om Jesus.

21-23:00 Aktiviteter – Varje vecka har vi olika aktiviteter. Vi har tillgång till en stor sporthall om man vill sporta, vi leker lekar, lagar mat eller något annat kul.

Följ oss @reactgavle på Instagram och Snapchat för att se vad som händer varje vecka!

One Way

En gång på höstterminen och två gånger på vårterminen satsar vi lite extra och bjuder in fler kyrkor för att ha ett stort ungdomsmöte tillsammans. Vi kallar det för One Way. Det är ett perfekt tillfälle för dig att komma som ny till kyrkan. Det är också ett bra tillfälle för att bjuda med sig en vän!

I November har vi vår årliga ungdomskonferens med samma namn, då håller vi på en hel helg! Det är fullspäckat med musik, gudstjänster, roliga aktiviteter och happenings för ungdomar. Läs mer på konferensens hemsida! Du kan också följa @onewayconference på sociala medier.

Konfa 21/22

Vi anordnar regelbundet konfirmationsläsningar för högstadieelever, tillsammans med Betlehemskyrkan. Läsningen 21/22 börjar den 16 september och kommer hålla till under höstterminen i Hedvigslundskyrkan för att sen övergå till Betlehemskyrkan under vårterminen. Läsningen håller på fram till maj. Förutom träffar varje torsdag mellan 16:30-18:00 har vi också läger och hajker tillsammans!

Torsdagen den 9/9 kl 18:00-19:00 är det infomöte i Betlehemskyrkan för alla föräldrar och ungdomar.

Anmälan sker till:
Emanuel Johansson
emanuel@hedvigslundskyrkan.se
eller
Fredrik Arwehed
fredrik@hedvigslundskyrkan.se

Läs mer om våra sportaktiviteter